Het gaat weer goed met André Hazes, zoveel is duidelijk. Het gaat zelfs zo goed dat André al nadenkt over een broertje op zusje voor Dré junior.

Natuurlijk gaat dat niet zomaar vanzelf gaan, want toen Monique zwanger was van Dré is dat ook niet op de natuurlijke manier gebeurd.

Westenberg raakte van Dré zwanger via een ICSI-traject. Daarbij wordt in een laboratorium een zaadcel via een zeer dunne naald in de eicel gebracht. Wanneer er een goede celdeling heeft plaatsgevonden, wordt het embryo na ongeveer twee weken teruggeplaatst, schrijft Story.

Zo’n viertal jaar geleden wist Monique nog te vertellen dat er nog drie cryo’s in de ziekenhuisvriezer lagen. Maar op dat moment was er van een terugplaatsing nog geen sprake.

“De terugplaatsing gebeurt wanneer de rust is teruggekeerd. Van mijn schoonzusje weet ik dat ik dan wel weer hormonen moet gaan spuiten, voordat er een embryo teruggeplaatst kan worden. En daar wil je zo min mogelijk stress bij hebben”, klonk het toen bij Monique.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.