Te horen krijgen dat er verdachte plekjes op de longen te zien zijn, je krijgt het liever niet te horen. Gelukkig voor André van Duin was zijn partner Fernando erbij zodat ze het nieuws meteen met zijn twee konden verwerken.

“Ik ben overal bij, goede en kwade dingen. Als we naar een dokter gaan, ben ik er ook bij. Dat het nu goed gaat met hem helpt wel beter om de moeilijke momenten te plaatsen”, vertelt Fernando in Weekend.

André heeft altijd de instelling gehad om dingen nooit uit te stellen in het leven, dat is niet veranderd na de woelige voorbije maanden.

“Ik pak altijd een beetje de krenten uit de pap. Je moet leuke dingen doen. Ik ben gelukkig ook op een leeftijd gekomen dat ik dat kan zeggen. De dingen die ik niet leuk vind, doe ik gewoon niet”, lacht André.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.