Het is nooit te laat om ruzies terug goed te maken. Nadat Igone de Jongh in haar biografie schreef over Ted Brandsen, artistiek directeur van Het Nationaal Ballet, leek de vriendschappelijke relatie tussen de twee definitief voorbij te zijn.

Maar sinds Igones breuk met haar man Thijs Römer, lijken zij en Ted toch weer vriendschappelijk met elkaar om te gaan. En dat is toch behoorlijk opvallend na alles wat ze de man heeft verweten.

Dat de twee weer contact met elkaar hebben komt waarschijnlijk door de samenwerking met ‘The United Ukrainian Ballet.’ De foundation van het ballet is een initiatief van Igone en is opgezet ter bescherming, ondersteuning en het zichtbaar maken van de Oekraënse dans- en balletcultuur die sinds de Russische inval sterk onder druk is komen te staan.

Het is nog maar de vraag of de ex van Igone daar zomaar mee akkoord zou gaan mochten de twee nog samen zijn. Thijs heeft immers ook maar weinig positieve woorden over voor Ted, weet Story te vertellen.

Bij het verschijnen van Igones biografie brieste Thijs dat ‘dansers een lijfeigene zijn van een directeur’ en ‘uitgewrongen moesten worden bij een instituut als Het Nationale Ballet’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl