Iedereen heeft ondertussen zo zijn eigen mening over de situatie tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen. Alleen zij twee weten hoe het echt zit, al zou Linda’s collega Haye van der Heyden er niet in verschieten moesten de twee toch terug samen zijn.

Maar ook hij keurt niet goed wat Jeroen heeft gedaan, ondanks dat hij misschien ook vindt dat Jeroen te hard is aangepakt.

“Lastig en pijnlijk was dat de meisjes hem geen lik op stuk durfden te geven vanwege zijn functie. Heel begrijpelijk natuurlijk, dat had hij moeten beseffen. Het feit dat Linda de Mol een half jaar lang door een hel is gegaan, lijkt te bewijzen dat zij geheel afhankelijk is van hoe de wereld over haar denkt, dan wel hoe haar carrière zich zal ontwikkelen na dit schandaaltje”, schrijft Weekend een stukje neer uit het boek dat Haye in 2022 uitbracht.

Als het van Haye had afgehangen had Linda niet meteen de relatie publiekelijk moeten verbreken en had ze het misschien nog wat achter gesloten deuren kunnen houden.

“Misschien denkt ze: ik wil die man niet kwijt, misschien is dat wel veel belangrijker dan mijn carrière.’ De publieke opinie weerstaan is een zware klus. Je kunt nergens meer komen, je wordt overal aangesproken. Mensen vragen: ‘Heb je hem vergeven? Vervolgens vinden ze daar iets van. Ik vind dat zij in een verschrikkelijke situatie zit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl