Igone de Jongh heeft al leukere tijden gekend. Ze ging onlangs uit elkaar met haar partner en acteur Thijs Römer nadat ze in een moeilijke situatie terecht kwamen waarbij Thijs werd beschuldigd door minderjarige meisjes van grensoverschrijdend gedrag.

Het koppel vocht nog een lange tijd tegen alle geruchten en beschuldigingen, maar nu heeft Igone toch moeten besluiten om een punt te zetten achter haar relatie. En daarmee komt ook een einde aan het tweede huwelijk van de vrouw, schrijft Story.

Maar Igone blijft niet bij de pakken zitten en probeert verder te gaan met haar leven. Zo heeft ze zich ondertussen weer verzoend met Ted Brandsen, artistiek directeur van Het Nationale Ballet.

En dat is best opmerkelijk te noemen gezien Igone in haar biografie nog keihard uithaalde naar de man. Zo zou de man haar jarenlang doodongelukkig hebben gemaakt en was ze door de man half geblesseerd en bijna overspannen.

De Jongh voelde zich al die jaren een onderdeel van de machine van Ted en had hij geen aandacht voor haar mentale en fysieke welzijn. Dat de twee nu toch weer met elkaar praten is een mooie stap voorwaarts.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl