Na een week om snel te vergeten heeft Gordon voor het eerst na zijn relatiebreuk met Gavin openlijk over zijn toestand gehad. Op Instagram deelde hij zondagnamiddag een niet mis te verstaan bericht.

“Na alle euforie van de afgelopen maanden ook maar laten zien hoe emotioneel en mentaal gebroken er uitziet. Onderweg naar m’n familie en vrienden voor hun support en zorgen dat ik dat licht weer ga zien”, schrijft de presentator.

“Geen enkel contact meer hebben na 4 maanden dag in dag uit is alsof er iemand overlijdt. Waarom mensen zoiets doen is mij een raadsel. Waarschijnlijk uit schaamte of zelfbescherming of juist bescherming van de ander. Wil ik het nog weten? Feit is dat ik verder moet”, gaat Gordon verder.

Hij heeft meteen een duidelijke boodschap voor de makers van talkshows en showbizzprogramma’s: “Ik ga geen tv optredens doen om mijn privé leven te gaan uitleggen als het zelf allemaal zo onduidelijk nog is voor me. Ik ben voorlopig even in NL om op krachten te komen ik boop dat iedereen mij die rust gunt om weer op verhaal te komen. Liefde overwint alles vooral die voor jezelf”, besluit Gordon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.