Een hele tijd geleden had Katja Schuurman nog ontzettend veel liefdesverdriet rond haar stukgelopen relatie met Freek van Noortwijk, de vader van dochtertje Coco. Katja leek amper nog in de liefde te geloven tot Niek Schrijvershof op haar pad kwam.

Niek is achttien jaar jonger dan Katja, maar dat deert het koppel niet. Al moet ze ook toegeven dat ze zich toch soms zorgen maakt over de toekomst. Zo is trouwen, samenleven en een kind niet echt het geschikte leven voor de actrice.

Dat ze voorlopig niet hoeft samen te wonen met Niek, vindt Katja dan ook prima. De lange-afstandsrelatie bevalt haar prima en over samenwonen denkt ze dan ook nog lang niet na.

“Ik heb heel erg na zitten te denken. Ik heb de traditionele vorm van een relatie al op allerlei manieren uitgeprobeerd. Trouwen, samenleven, een kind, dat is niet de ideale vorm voor mij. Ik heb best wel behoefte aan en tijd nodig voor mezelf”, citeert Party een uitspraak van Katja in haar eigen podcast.

Maar ondanks dat is Katja dolgelukkig en spat het liefdesgeluk er vanaf. Maar ze is ook voorzichtig. De actrice haar hart is immers al heel vaak gebroken en dat wil ze liever niet nog een keer meemaken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.