Het zijn moeilijke tijden voor Thijs Römer. Nadat hij door drie vrouwen werd aangeklaagd wegens ongepast gedrag gaat Het Openbaar Ministerie de acteur nu ook strafrechtelijk vervolgen.

Één van die vrouwen is Nena Kruizenga, die veertien was op het moment van de feiten. Zij zou nog altijd erg diep zitten door wat er toen is gebeurd en houdt zich nu staande aan de rechtszaak die lopende is.

Een situatie die ook heel wat invloed heeft op de privé-situatie van Thijs. Zo zou hij niet meer bij zijn vrouw Igone de John wonen, schrijft Story. En ook Igone laat zich amper zien. Zij krijgt wel heel vaak bezoek van vriendinnen om haar te steunen.

Het is nog maar de vraag of dit huwelijk de hele situatie zal overleven. Igone zit ongetwijfeld in een tweestrijd met zichzelf en het is afwachten of ze Thijs zal blijven steunen of dat ze er toch voor kiest om hem te verlaten.

Hoe Thijs met de hele situatie omgaat, daar heeft iedereen het raden naar. Normaal is hij de eerste om andere mensen te veroordelen op hun gedrag, maar nu zwijgt hij in alle stilte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl