Het nieuws rond Matthijs van Nieuwkerk is de voorbije dagen ingeslagen als een bom. Matthijs werd omschreven als een narcistische tiran met weinig respect voor al zijn werknemers. Iets wat niet iedereen meteen had verwacht van de presentator.

Het kwaad is geschied en als we insiders mogen geloven dan had het allemaal vermeden kunnen worden. Was zijn nieuwe liefde Martha Riemsma eerder in zijn leven gekomen, dan was het allemaal nooit gebeurd.

Martha streed er altijd heel erg voor, voor gelijkheid onder collega’s en verafschuwde sterallures en hautain gedrag, schrijft Story. Had Matthijs zich gedragen zoals hij de voorbije jaren had gedaan, hij had zijn spullen kunnen pakken.

Hopelijk voor Matthijs kan Martha hem wat manieren bijbrengen en leert ze hem hoe hij echt met zijn collega’s moet omgaan. Dat ze een neus heeft voor communicatie, is af te leiden uit haar pas opgestarte bedrijf: ‘The Art of Conversation’.

Van Nieuwkerk kan dus maar beter eens ten rade gaan bij zijn partner als hij het niet allemaal erger wil maken dan het al is. “Martha en Matthijs hebben de afgelopen week indringende gesprekken gevoerd. Martha steunt hem enorm, ook al is ook zij erg geschrokken van de berichtgeving.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.