Enkele maanden geleden leek Katja Schuurman nog altijd ontzettend gelukkig te zijn met haar nieuwe vriend Niek Schrijvershof. De twee woonden niet meteen bij elkaar in de buurt, maar dat vormde nooit echt een probleem voor het koppel.

Maar sinds enkele weken lijkt Niek volledig uit het leven van Katja te zijn verdwenen. En verschenen geen foto’s meer van hen samen op Instagram en dat maakte meteen de tongen los.

Katja heeft altijd gezegd dat samenwonen niet meteen hoeft en dat ze niet alles in een vaste vorm wil gieten. Maar nu ziet het er dus naar uit dat ze daar zelfs niet over moet gaan nadenken.

Terwijl ze samen nog op de rode loper schitterden begin december, waren de feestdagen heel eenzaam voor Katja, want ze moest het zonder Niek stellen.

Tijdens de feestdagen postte ze een foto met volgende tekst: “En dan zit je er ineens zo bij. ‘Loser’ op je voorhoofd gekalkt door je dochter. Mijn meisjes zijn toch echt het grootste geluk in mijn leven. En ik wil ook nog even zeggen de feestdagen zijn toch eigenlijk alleen maar echt leuk voor mensen waarbij alles helemaal top is in hun leven.”

Dat ziet er dus niet zo goed uit voor Katja.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl