Het kwam als een grote verrassing toen Katja Schuurman en Freek van Noortwijk bekend maakten dat ze een streep trokken onder hun relatie. Katja was nog maar pas bevallen van hun dochtertje, maar toch hield de relatie geen stand.

Ondertussen zijn we weer enkele maanden verder en gaat Katja terug gelukkig door het leven. Want Katja moet toegeven, ze heeft veel last gehad van liefdesverdriet. Maar inmiddels zijn we een paar maanden verder en blijken de ergste rauwe randjes van haar hartzeer gelukkig gesleten te zijn, schrijft Party.

“Een maand geleden stond ik op en dacht: ik heb weer zin in het leven. Ik heb twee onwijs leuke dochters. En ik kijk echt enorm uit naar de zomer. Kortom, ik voel me weer heel goed. Ik ben weer gelukkig”, klinkt het bij Katja zelf.

En ook al klinkt het allemaal wat raar, Katja probeert nu ook de voordelen in te zien van de pijnlijke scheiding. “De goede bijkomstigheid van ongelukkig zijn is dat je daar dun van wordt. IK ben voor het eerst sinds heel lang echt lekker slank. Ik barst van de energie”, lacht ze.

De toekomst ziet er dus goed uit voor Katja, al hoort daar een nieuwe liefde nog niet bij. “Daar moet ik echt nog niet aan denken. Er mag wel een keer iemand voor een avond langskomen en dan ook weer snel weg. Nee, aan een nieuwe partner moet ik nog niet denken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS