Het is al 2 jaar geleden dat Martin, de levenspartner van André van Duin kwam te overlijden. 2 jaar later is André terug verliefd en is hij heel gelukkig met Fernando Reyes. De twee zijn klaar voor een nieuwe stap in hun relatie en gaan binnenkort samenwonen.

André en Fernando kennen elkaar al sinds de jaren tachtig, maar toen is het nooit wat geworden tussen hen. Ondanks dat vond André Fernando altijd wel een erg leuke jongen. Dat hij na de dood van Martin op hem verliefd zou worden, dat had hij nooit verwacht.

“Met Fernando heb ik een heel sociale partner aan mijn zijde gekregen. Hij praat met iedereen. Ik hoef zijn hand niet vast te houden. Dat is heel prettig. Dat hij nu ook voor mij Mallorca wil verlaten, vind ik heel mooi. Als ik hem niet had ontmoet, had hij er waarschijnlijk nooit aan gedacht”, zegt van Duin in Party.

Het zal voor Fernando toch weer even aanpassen worden om in Nederland te komen wonen. De mentaliteit in Spanje is immers helemaal anders dan in Nederland. Maar daar ziet Fernando niet tegenop. Hij trekt in bij André in het centrum van Amsterdam. André blijft er wonen in de woning waar hij ook met Martin in woonde?

“Overal zijn nog herinneringen aan Martin te vinden. Maar daar heeft Fernando geen moeite mee. Daar zit hij helemaal niet mee. Toch blijft Martin de liefde van mijn leven, ook al komt hij nooit meer terug.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS