Albert Verlinde: “Ik begrijp hen niet zo goed”

Foto: Play4

Monique Westenberg en André Hazes lijken volop aan hun relatie en hun toekomst samen te werken. Ze vertoeven samen met de kleine Dré in New York om in alle rust en ver weg van alle pers uit te vissen of een duurzame relatie voor hen nog mogelijk is.

Dat nieuws kondigde Monique aan op Instagram. En daar begrijpt Albert Verlinde niet zoveel van. “Ik gun ze al het goede, maar ik begrijp het oprecht niet. Ik vind het namelijk heel goed dat ze met elkaar een soort van therapie ingaan om te kijken hoe ze het als gezin doen, maar daar helpt die buitenwereld niet bij”, zegt hij in Party.

Dat de kleine Dré mee is naar New York kan op weinig begrip rekenen van de buitenwereld. Want zo is Dré vijf jaar en dus al leerplichtig en uiten ouders hun ongenoegen dat ze ook graag op vakantie hadden gewild buiten de reguliere vakanties om.

Toch lijkt het niet alsof Dré zonder toestemming van de school op vakantie is getrokken. “De meivakantie begint 30 april dus daar moet een gesprek geweest zijn met de directeur. Er zijn wel uitzonderingen mogelijk zoals bijvoorbeeld een begrafenis of een andere ernstige situatie in de familie. Maar misschien is de directeur van die school het wel met ons eens dat dit een heel bijzondere situatie is.”

Ook mama Rachel Hazes heeft er nog het raden naar hoe het nu zit tussen André en Monique. “Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen. Maar ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen”, zegt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS