Nu Johnny de Mol niet meer de talkshow ‘HLF8’ moet presenteren heeft de man zeeën van tijd voor zijn gezin. De talkshow werd stilgelegd wegens de tegenvallende kijkcijfers en dat werd dus een pijnlijke opdoffer voor Johnny.

Johnny heeft ook altijd veel lovende woorden over gehad voor zijn team waar hij al die tijd mee heeft samengewerkt. “Ook op de momenten waarop jullie hadden kunnen uitstappen, zijn jullie gebleven. Ik voel me bevoorrecht met zo’n team. Thanks for the ride. Ik had het voor geen goud willen missen”, citeert Weekend een uitspraak van Johnny na het besluit.

Maar leuk nieuws was het natuurlijk niet voor de Mol en hij moet ook toegeven dat zijn vrouw en kinderen geleden hebben onder de hele situatie.

“De zaak had een enorme impact. Op mezelf, op Anouk. Zelfs op de kindjes, die voelen dat er wat is. Ze waren twee en drie toen de ellende begon. Nu drie en bijna vijf. Het kan niet anders of ze hebben er veel van gevoeld en meegekregen.”

Maar dat lijkt Johnny nu ruimschoots goed te maken door veel tijd vrij te maken voor zijn kinderen. Zo ging hij onlangs fietsen met zijn zoontje door Blaricum. Al had het daar weer even fout kunnen lopen. Tijdens het fietsen had Johnny namelijk zijn gsm in de hand. En daar staan toch wel boetes op tot zo’n 140 euro.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.