Er komt iemand anders in wonen

Zo’n negental jaar geleden kocht John de Mol een groot stuk grond in Blaricum. Daar liet hij 2 villa’s op bouwen. Eentje voor zichzelf en eentje voor zijn zoon Johnny de Mol. Na jarenlang buren te zijn geweest, is Johnny dan toch verhuisd.

Na jarenlang in Amsterdam te hebben gewoond, besloot Johnny in de villa van zijn vader te gaan wonen in het Gooi. Dicht bij iedereen die hij liefheeft, maar vooral dicht bij zijn oma.

“Mijn oma is erg ziek, dus ik wil graag dichter bij haar in de buurt wonen. Toen ik klein was, is ze er altijd voor mij geweest en nu wil ik er voor haar zijn”, klonk het toen in Party.

John de Mol wou zijn zoon Johnny graag dicht bij hem, net zoals zijn kleinkinderen en liet een villa bouwen naast die van hem. Maar daar lijkt Johnny nu toch niet te gaan wonen.

John heeft de villa immers verkocht aan de zoon van één van Johns beste vrienden Tony Berk. Zo blijft de villa toch in de kringen van John en dat is altijd een voorwaarde geweest. Maar gelukkig voor John hoeft hij zijn kinderen en kleinkinderen niet te missen. Zij wonen nog altijd op een kleine afstand van hun (groot)vader.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl