Het leven van Marco Borsato loopt allesbehalve op wieltjes. Heel wat jaren geleden moest hij een faillissement verwerken en meer dan anderhalf jaar geleden werd hij door een vrouw beschuldigd omdat hij haar zou aangerand hebben als minderjarige.

Ook de vele klachten aangaande grensoverschrijdend gedrag die zouden plaatsgevonden hebben in ‘The Voice of Holland’ zorgen voor flink wat problemen aan het adres van Marco Borsato.

De moeder van het meisje wou tot op heden niet reageren in de Media maar wou dit nu via Story wel doen. “Natuurlijk vind ik dat iedereen de gevolgen van zijn daden moet dragen. Maar ik vind het, naast het feit dat het onverteerbaar is, dat het is gebeurd, ook voor hem en zijn familie heel verdrietig”, verklaart de vrouw.

Volgens haar heeft Marco haar dochter niet willen beschadigen. “Het is echter wel gebeurd en daar zal hij mee moeten leren leven”, aldus de moeder van het vermeende slachtoffer.

“Het is voor iedereen intens verdrietig. Een rechter kan een uitspraak doen maar niet ongedaan maken wat er is voorgevallen”, aldus de mama.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.