Hij heeft veel bewondering voor hem

Met ‘This Is The Moment’ wist René Froger zichzelf naar de top van de hitparades te werken. Ook in België werd het nummer uitgebracht door Garry Hagger.

“Ik ben de eerste die dat liedje op single heeft uitgebracht. Garry is een lieve jongen. Ik kwam hem vroeger vaak tegen. Telkens als hij ‘Het mooiste moment’ zong, zei ik: ‘Nou die jongen heeft veel in mijn mars”, lacht René in Dag Allemaal.

De carrière van René gaat nog altijd goed en ook in de liefde loopt het voor Froger op wieltjes. Hij en zijn vrouw Natasja zijn al 36 jaar samen waarvan 31 jaar getrouwd. Beiden hebben al fouten gemaakt in het verleden door vreemd te gaan, maar dat ligt ook ver achter hen.

René heeft veel bewondering voor zijn collega André Hazes Jr. Zeker nu ook hij weer de plooien heeft gladgestreken met zijn grote liefde Monique Westenberg.

“Ik hoop dat die jongen z’n rust een keertje vindt. Dat zou ook goed zijn voor z’n carrière. Rust heb je nodig. Ik ben ook tot rust gekomen, jaren geleden al. Anders hou je het niet vol. Ik heb de leukste vrouw van de wereld. Elk huisje heeft z’n kruisje. Nu onze kinderen het huis uit zijn, begint ons leven pas. Maar je moet wel elke dag zelf de slingers ophangen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl