En dat is behoorlijk opvallend

De familie de Mol, met onder andere John de Mol, Johnny de Mol en Linda de Mol is een familie die erg aan elkaar hangt. Wat er ook gebeurt, ze steunen elkaar altijd door dik en dun. En dat is de voorbije jaren erg nodig geweest. Al lijkt het tij nu te keren.

Zo is John altijd in de bres gesprongen voor Jeroen Rietbergen, toen nog de man van Linda de Mol. “Iedereen verdient een tweede kans”, zei hij toen.

Maar ondanks de vele steun die ze elkaar altijd geboden hebben, lijkt de familie nu vooral te oordelen over elkaar. En het is vooral Johnny de Mol die het lijkt te bekopen.

Dat zijn programma ‘HLF8’ moet verdwijnen kwam als een grote verrassing en het is niet iets dat hij zelfs van ver had zien aankomen. Steun moet Johnny niet van zijn vader verwachten.

Het programma mocht dan wel geen kijkcijferkanon zijn, het programma deed het ook lang niet slecht. Op goeie avonden haalden ze nog zo’n 400.000 kijkers. Johnny had alvast gehoopt dat het anders was gelopen. Dat was ook te blijken uit zijn reactie een jaar geleden: “We maken hele kleine stapjes en dat is goed. We mogen groeien. En we zijn aan het groeien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.