Met drie optredens per dag tijdens hun nieuwe tour door Nederland, staan de meiden van K3 weer voor een superdrukke periode. Weekend wil graag weten of de dames oud willen worden met K3. Of koesteren ze nog andere ambities?

“We zijn nog heel jong”, lacht Marthe. “De vorige K3’s waren in de 40 toen ze stopten, wij zijn allemaal nog onder de 30, dus we kunnen nog wel wat jaartjes mee.”

Julia is ervan overtuigd dat wat ze nu beleeft met K3 de top is. Ze vraagt zich wel af wat ze daarna zou kunnen doen, want zelfs al doet ze dit nog tien jaar, dan nog is ze maar 30. 

“Dan moet ik nog helemaal invullen wat ik de rest van mijn leven ga doen. Maar voor nu leef ik mijn droom en is er geen andere ambitie”, geeft ze eerlijk toe in Weekend. 

Dat Hanne sinds kort mama werd, is voor de collega K3tjes absoluut geen probleem. “We hebben er nu een mama bij met een drukkere agenda, maar als we moeten helpen is dat geen punt”, leeft Marthe mee. “Ze mag de baby meenemen op tour.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.