Wat velen niet weten is dat John de Bever vroeger nog de lakens heeft gedeeld met een vrouw. Ondertussen is hij al veertien jaar getrouwd met Kees Stevens, maar onlangs maakte hij bekend dat hij ooit nog het bed heeft gedeeld met zangeres Anny Schilder.

Al was dat niet echt nog een groot geheim. Anny deelde het geheim al een tijdje geleden in haar biografie. “We zaten nog wat te drinken en toen zei Anny tegen mij: ‘Zullen wij het eens een keer doen?’ Ik had al wat gedronken, dus ik zei: ‘Nou, vooruit, doe maar, probeer het maar eens een keer, dan wist ik ook meteen hoe dat moest misschien’, vertelt John in ‘Veronica Inside’ en Story.

John heeft de laatste halve fles whisky leeg gedronken en is daarna naar boven gestrompeld. En daar is het nadien gebeurd. “We moeten er nog steeds heel erg om lachen.”

Anny was heel geliefd bij de mannen. Eind jaren tachtig beleefde de Volendamse zangeres een onenightstand met voormalig profvoetballer René van der Gijp, zegt Story. Iets wat ze zelf nooit heeft ontkend.

“Het klopt, dat was met een borrel op. Het was erg leuk, maar dat liep gewoon een beetje uit de hand. Dat kan weleens gebeuren. Het is dus niet verzonnen, maar het was maar één keer en het was erg leuk”, zei ze achteraf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl