Maandag werd onze redactie getipt dat er groot nieuws over K3 zou komen. Via via kwamen wij aan de weet dat Hanne Verbruggen tijdens de K3-shows in Nederland vervangen zal worden door een andere zangeres.

Dansen, zingen én zwanger zijn is toch zwaarder dan gedacht. Eerder moest Hanne al forfait geven voor enkele promo-activiteiten omdat zij moest rusten, zwangere vrouwen zullen zonder twijfel beamen dat het buikje de vermoeidheid in de hand werkt.

Volgend weekend staan er in Nederland 6 shows van K3 op het programma en dat is dan meteen de start van maar liefst 30 shows die Hanne, Julia en Marthe als K3 in november en december nog zouden moeten doen. Die agenda zou voor de zwangere Hanne te zwaar zijn, vandaar dat zij vervangen zal worden door een oude bekende. Studio 100 zou de Nederlandse Diede van den Heuvel gevraagd hebben om Hanne tijdelijk te vervangen tijdens de shows die zaterdag starten. Diede was een jaar geleden één van de vele talenten in ‘K2 Zoekt K3’ maar werd toen net geen K3-tje. 

Fans hoeven niet te panikeren, Hanne keert na haar zwangerschapsverlof gewoon terug bij K3.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl