Het is bijna zover voor John de Bever en Kees Stevens. Op 30 september en 1 oktober vindt hun grote show ‘De Bevers: Live’ plaats in Ahoy. De weg ernaar toe kan je volgen in hun realityreeks ‘De Bevers’.

De bal ging aan het rollen toen iemand van de organisatie van ‘Holland Zingt Hazes’ op John afstapte en vroeg of hij zelf geen concert wilde geven in Ahoy.

“Dan gaat dat toch een beetje borrelen. Maar ik vroeg me af: is dat leuk? Waarom zou je zo’n risico nemen? het is toch een soort prestige”, klinkt het in Weekend.

Kees was ook niet helemaal overtuigd en vond de Ziggo Dome niet helemaal bij John passen. Hij vond de Ahoy veel geschikter.

“Het is volks, wat wij ook zijn. Volkse mensen gaan naar Ahoy. Toen kwam het Bevers-concept erbij en dat is iets heel nieuws. Het is de eerste realityshow die naar een concertzaal gaat en we hebben zelf zeggenschap. Dat hebben we eerder nooit kunnen krijgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.