Wie kent Aad Dobbe nog? Hij nam een tijdje geleden deel aan ‘Boer Zoekt Vrouw’ en was dit jaar tien jaar samen met zijn vriendin Ingrid.

Dat hebben ze natuurlijk samen gevierd, al vieren ze eigenlijk elke dag dat ze samen zijn. Speciaal gevierd hebben ze dus niet meteen.

“Ingrid en ik genieten alle dagen van het leven en het leven was heel anders gelopen als wij elkaar niet ontmoet hadden. Als je alleen bent, word je bijvoorbeeld niet samen grootouders. Ik ben opa geworden omdat Ingrid dochters heeft. Een kleinkind geeft het leven een verrijking”, zegt Aad in Party.

De twee brengen vaak samen tijd met elkaar door en daar hoort een vakantie af en toe ook bij. Zo gaan ze beiden graag naar Canada.

“Ingrid heeft daar familie waar wij nog steeds een keer heen willen. Ze heeft ook familie in Australië. Net als Canada is dat geen alledaagse reis. Als je erheen gaat, ga je voor een langere periode.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.