Met ‘Boer Zoekt Vrouw’ heeft Yvon Jaspers alvast één programma waarmee ze nog steeds heel wat kijkers weet te boeien. Het programma is ondertussen aan zijn dertiende seizoen toe en al dertien jaar lang helpt Yvon de boeren op zoek te gaan naar een geschikte partner voor de kandidaten.

Yvon heeft altijd een liefde gehad voor de boerenstiel en het heeft niet veel gescheeld of ze was zelf ook boerin geworden.

Zelf hadden Yvon en haar partner Pieter ook het plan om op een boerderij te gaan wonen. Ze wilden hun huis in Amsterdam verkopen, verhuizen naar het platteland in Brabant en zo hun kinderen een jeugd gunnen op een boerderij.

Jammer genoeg voor Yvon, Pieter en de kinderen is het plan nooit doorgegaan. En daar hadden ze uiteindelijk een goede reden voor, schrijft Party.

Pieter moest voor zijn werk heel vaak in Amsterdam zijn en Yvon dan weer vaak in Hilversum. Hun huis in Amsterdam verkocht ze sowieso, maar ze kozen dan toch voor een huis in Loenen aan de Vecht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.