Beste vrienden John de Bever en Johan Derksen hebben altijd het plan gehad om samen naar Amerika te gaan. Maar ook Raymond Mens wil graag met Johan naar Amerika. Gaat dat niet voor problemen zorgen?

“Toen Raymond dat vertelde op televisie, stuurde Johan me de volgende dag een berichtje: ‘Ik ga niet met Raymond Mens naar Amerika. Als ik met iemand naar Amerika ga, is dat met jou”, vertelt John in Story.

Toch zal John Johan niet tegenhouden om naar Amerika te gaan wanneer Derksen dat zou willen. Maar Johan zegt zelf dat hij de komende twee jaar daar niet meteen tijd voor heeft.

“Maar zodra zijn agenda het toelaat, zal Johan mij de wereld van de blues- en countrymuziek in Amerika laten zien. Ik heb daar ook al met tv-baas Jan Slagter over gesproken. Hij wilde onze reis graag op Omroep Max uitzenden. Maar Johan wist toen nog niet of het mocht van SBS6. Dus dat zal moeten blijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.