Realityreeksen over bekende Nederlanders blijven een guilty pleasure in Nederland. Zo’n tv-programma’s halen altijd uitstekende kijkcijfers, net zoals ‘de Bevers’ elke week uitstekende kijkcijfers halen.

Ook Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben nu hun eigen reallifedocu. Zij verwijt de Bevers alles in scène te hebben gezet en dat dat bij hen alles behalve het geval is.

“Voordat je met de opnames van een nieuw seizoen begint, geef je je agenda aan de productie en die zeggen dan: ‘Dit vinden we leuk en dat ook, maar dat niet.’  Daarbij komt ook dat als je ergens wil filmen, je dat van tevoren moet aankondigen. John weet van niks, die weet niet wat wij gaan doen”, begint Kees, de man van John in Party.

Doordat John van niks weet, krijg je meer spontane reacties en geen gespeelde. Kees zal altijd de agenda blijven doorgeven aan de redactie, want dat werkt het makkelijkste.

“En wat Olcay zegt…John en ik zullen nooit iemand schaden om in de publiciteit te komen. Wij hebben respect voor iedereen. Doe lekker je ding.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.