Het zijn aangrijpende maanden geweest voor Peter Gillis. Niet alleen ging hij uit elkaar met zijn partner Nicol, hij belandde ook nog eens op spoed voor een dringende operatie.

“Ik ben vorig jaar bij mijn zoon Mark onwel geworden, ik zakte zo van de stoel af en ben toen naar het ziekenhuis vervoerd. De artsen dacht aan een hersenbloeding. Ik was niet bij kennis, maar Nicol en mijn dochter hebben toen afscheid van me moeten nemen”, blikt Peter terug in Story.

De neuroloog was er bijna van overtuigd dat Peter in een lijkzak naar huis zou worden vervoerd. Maar gelukkig kwam het zo ver niet.

“Ik had een hartslag van dertig slagen per minuut. Vervolgens kreeg ik allerlei scans, kwam ik voorzichtig bij en heb toen het infuus uit mijn lichaam getrokken, ben in mijn onderbroek in mijn Rolls Royce ingestat en naar huis gereden. Ik weet nog goed dat ik kort voor ik de auto instapte vroeg: ‘Hebben ze hier ergens worstenbroodjes?’ Ik stierf van de honger.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.