‘De Bevers Live’ in Ahoy wordt een leuke show met heel wat bekende en verrassende gasten. Zo zal ook Caroline Van der Plas van de partij zijn. Zij komt er een boerenmedley meezingen.

“Ik kijk altijd naar ‘De Bevers’. John en Kees zijn altijd vrolijker en ‘De Bevers Live’ wordt een feestavond waarbij iedereen lekker kan meeblèren. Vroeger wilde ik altijd een keer naar De Toppers. Ik vond dat er heel gezellig uitzien. Dus nu heb ik ook niet lang moeten twijfelen om ‘ja’ te zeggen”, legt Caroline uit in Party.

Caroline en haar vriendinnen houden ervan om bij een borrel ook heel de avond gezellig te kunnen meezingen. Dat gaat van levensliederen tot country en western.

“Ik vind het hartstikke leuk om dat met mijn vriendinnen te doen en dat geldt straks ook voor John en Kees in Rotterdam Ahoy. Het is tijd voor een feestje!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.