De fans van John de Bever zijn al massaal aan het aftellen naar 30 september. Die avond staat John in Ahoy in Rotterdam met ‘De Bevers Live’. 

Het is altijd een droom geweest voor John om in Ahoy te staan, en die droom had vijf jaar geleden al kunnen uitkomen. Maar doordat de producent toen te veel inspraak wou hebben, hebben ze die kans aan zich voorbij laten gaan.

“De mensen gaan nu ook nummers als ‘’t Was aan de Costa del Sol’ horen, dat wilde de producent destijds niet. We doen nu alleen maar dingen die we zelf willen en zijn overal bij betrokken”, zegt John in Story.

Omdat ze de voorbereidingen van de show heel ernstig nemen verblijven John en zijn man Kees langer in Nederland dan voorzien en hebben ze minder tijd om te genieten van hun appartement in Spanje.

“We beseffen goed dat we het nu moeten doen. Als het weer een keer rustiger wordt, gaan we weer naar Spanje. Maar wat we nu mogen doen is zo leuk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.