Django Wagner en zijn partner Ingrid mogen dan wel al bijna 25 jaar samen zijn, een huwelijk staat niet meteen op de planning. Niet omdat Django niet op één knie wil gaan voor haar, wel omdat ze teveel van opvatting verschillen.

“Ik zou dan graag een groot feest willen om het te vieren, en zij wil het juist heel bescheiden houden. Ingrid wil het liefst bijvoorbeeld op een maandagochtend op het gemeentehuis trouwen en daarna een hapje eten met de familie en klaar. Maar ik wil dat het liefst heel groots vieren met vijfhonderd man”, lacht Wagner in Party.

Omdat de twee er maar geen overeenkomst in vinden, hebben ze dan maar besloten om niet te trouwen en te kiezen voor een samenlevingscontract. Geen groot feest dus voor Django.

“Ik vind dat als je trouwt, je het groots en meeslepen moet vieren. Als ik ga trouwen, dan wil ik graag alle toeters en bellen erbij. Ik trouw niet alleen voor het papiertje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.