De BoerBurgerBeweging is op dit moment de grootste partij van Nederland. Caroline Van der Plas doet het ontzettend goed en mochten er nu Tweede Kamerverkiezingen komen, zou het niet eens uitgesloten zijn dat Caroline verkozen wordt tot premier.

Al is dat niet meteen haar ambitie. “Minister president worden past helemaal niet bij mij. Dan moet ik met allemaal hotemetoten om tafel; het is niet dat ik daar niet mee kan omgaan, maar het is niet mijn soort mensen zeg maar. Mensen denken vaak dat ik expres gewoon ben, maar dit is niet zo”, klinkt het in Party.

Maar net als zowat elke bekende Nederlander, werd ook Caroline al eens onder de loep genomen in programma’s zoals ‘Vandaag Inside’. Zo zei Johan Derksen ‘Die vrouw is uitgeput’.

“Maar hij had gelijk hoor. Ik was midden april echt aan de latten, zoals ze dat bij ons in Deventer zeggen. Ik was echt dood-en doodmoe en heel blij dat het reces was.”

In die reces had Caroline wel wat afspraken, maar ellenlange debatten van tien, elf, twaalf uur dat stond niet op de planning. “Dan kon ik wat langer uitslapen en wat eerder naar bed. Na drie dagen merk ik dan dat ik weer een beetje tot mezelf kom.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.