Terwijl heel wat artiesten niet weten wanneer ze er ooit mee zullen stoppen, heeft Jeroen van der Boom daar wel een idee over.

“Nog vijf jaar en dan stop ik ermee. Dan ga ik met pensioen. Ik zal niet stoppen met alles, maar wel met het meeste. Ik wil gewoon jong oud worden. Ik ga niet met zo’n buik op het podium staan. Ik riep ooit dat ik na mijn vijftigste niet meer met een glitterpak op het podium zou gaan staan, maar dat was voor corona”, lacht hij in Party.

Jeroen houdt de eer liever aan zichzelf en heeft dus besloten om op zijn 55e te stoppen met zingen. Dan is het tijd om te gaan reizen en de wereld te ontdekken.

“De tijd vliegt. Dany en ik zijn volgend jaar alweer 12,5 jaar getrouwd. Het blijft misschien saai, maar nog steeds ben ik verliefd op mijn eigen vrouw. Behalve veel leuke dingen samen doen, wil ik me ook iets meer toeleggen op het ondernemen. Ik ben me al een aantal jaar aan het ontwikkelen in de corporate/ entertainment-business. Het is dus niet zo dat ik stil ga zitten vanaf mijn 55e. Dat zou ik ook niet kunnen. Daar heb ik te veel energie voor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.