Op 13 september 2023 stapten Jan Dulles en zijn vrouw Caroline in het huwelijksbootje.  Het werd een heugelijke dag in het bijzijn van al hun vrienden en familie.

Het koppel heeft altijd de wens gehad om te trouwen, maar het kwam er nooit echt van. De dood van hun dochtertje Donna heeft hen dichter bij elkaar gebracht. Nu ze zo’n moeilijke periode samen hebben weten overwinnen, beseften ze meer dan ooit dat trouwen een juiste keuze was.

“Als je samen zoiets ergs meemaakt, ben je door het verdriet onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toen we vervolgens weer een dochter kregen, was het een dubbele bevestiging. Zo van: we moeten voor altijd bij elkaar blijven”, vertelt Jan in Weekend.

Een huwelijksaanzoek is er nooit geweest, puur omdat Jan geen goeie en originele manier wist te bedenken. Er was in hun leven al zoveel geregeld dat ze gewoon daad bij het woord hebben gevoerd.

“Het stond meteen vast dat we wilden trouwen op 13 september, de geboortedag van Donna – drie jaar geleden. We wilden van die dag onze trouwdag maken, zodat het voor altijd een speciale dag blijft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.