Elke artiest die aan het begin van zijn carrière staat of al jaren bezig is, heeft zo zijn of haar dromen en ambities die hij of zij nog graag wil bereiken. Dat is bij Emma Heesters niet anders. Zij verklapt haar dromen in Grazia.

“Ik wil heel graag een keer met het Eurovisie Songfestival meedoen. Niet volgend jaar, maar over een tijdje. Het is zo’n mooie show. Het lijkt me heel cool om dat mee te maken”, vertelt ze.

Maar er is nog een grotere droom die Emma ooit hoopt om te realiseren. Ze zou graag, als vrouw zijnde, de Arena uitverkopen.

“Maar dan moet ik nog wel even wat hits scoren. Ik weet dus heel goed wat nodig is om mijn dromen te bereiken en dat probeer ik nu stap voor stap waar te maken. Op privévlak zou ik graag ooit willen trouwen. Allemaal mooie dingen om over te dromen, maar niu geniet ik voorlopig nog lekker van al de geweldige dingen die momenteel in mijn leven gebeuren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.