In september zijn Jan Dulles en Caroline in het huwelijksbootje gestapt. Het was geen traditioneel huwelijk en de twee sliepen ook niet apart van elkaar.

“Ik weet niet of dat überhaupt nog gebeurt. We hebben het er wel even over gehad, maar zo ver zijn we niet gegaan. Verder was het wel met alles erop en eraan, een trouwauto met mijn broer achter het stuur, mooie trouwkleding, de dag stond echt in teken van ons huwelijk”, zegt Jan in Weekend.

Ook de trouwjurk van zijn toekomstige vrouw was geen grote verrassing. Doordat Caroline een eeuwige twijfelaar is, had hij deze op voorhand al gezien.

“Zij wilde al ruim van tevoren van mij horen wat ik van haar jurk vond. Sowieso vind ik trouwjurken mooi. En Caroline is mooi, dus wat ze ook aantrekt, het staat haar sowieso goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.