Het huwelijk van Bonnie St. Claire en Anne Jan is voorbij. De twee zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan en het is beter nu voor hen beiden. Door hun jobs die mijlenver uit elkaar lagen werd het moeilijk om nog samen te leven met elkaar.

“Ik heb het Anne Jan rustig uitgelegd dat ik het moeilijk vond om altijd rekening te houden met elkaar. Hij kwam thuis van zijn werk als ik moest uitslapen en als ik opstond moest ik stil zijn omdat hij moest slapen. Dat werd steeds moeilijker voor mij. Ik heb toen voorgesteld dat hij een eigen huis zou hebben, waarbij het niet uitmaakt hoe laat hij thuiskomt en niemand rekening met hem hoeft te houden”, vertelt Bonnie in Party.

Het koppel was zo’n negentien jaar samen en hoewel het op zich allemaal goed ging, liepen de irritaties op. Irritaties die jammer genoeg niet opgelost konden worden.

“Zoals de situatie nu is, blijft zijn werk gewoon zijn werk en ik kan ook doen wat ik graag doe: af en toe optreden, slapen zolang ik wil en overdag gewoon mijn gang gaan. De beste oplossing voor ons beiden was gewoon om uit elkaar te gaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.