Jacques Herb heeft een nieuw album uit. Het is een heel gevarieerd album geworden en Jacques is er erg trots op.

“Ik blijf dingen bedenken, ik blijf dingen schrijven en ik blijf nieuwe dingen zingen. Ik heb ook een hele hoop materiaal dat ik wel heb ingezongen, maar dat nog niet is uitgebracht. Dat kan altijd nog, zelfs als ik er niet meer ben”, klinkt het in Party.

De zanger is samen met Diny, een vrouw die zo’n achttien jaar jonger is dan hijzelf. Zij speelt een heel belangrijke rol in zijn leven. Ze is zijn vrouw, manager, boekhouder, agenda en PR-machine.

“Ze is mijn roer. Natuurlijk weet ik dat je moet gaan oppassen als je afhankelijk bent geworden van je vrouw. Dan heb je zelf namelijk geen dingen meer om te beslissen. Ik geef me dus niet helemaal over aan Diny. Maar ik weet wel dat mijn hele hebben en houden, zowel zakelijk als privé, veilig en vertrouwd is in haar handen. En dat voelt goed, heel goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.