Jan Dulles en Caroline zijn sinds kort officiaal man en vrouw. De twee zijn recent getrouwd en vierden de mooie dag samen met al hun vrienden en familie. Grote afwezige die dag was jammer genoeg Jans vader. Hij is overleden aan Alzheimer.

“Ik heb zeker aan hem gedacht de dag van de trouw. ’s Ochtends na de huwelijksvoltrekking in het stadhuis van Edam zijn we eerst naar zij huis gegaan en daarna naar zijn graf. En het graf van Donna, ze liggen op dezelfde begraafplaats”, vertelt Jan aan Weekend.

De vader van Jan heeft zijn kleinkinderen nooit echt kunnen ontmoeten en dat vindt de zanger toch jammer.

“We hebben James wel een keertje aan hem laten zien, maar toen zat hij al in een verzorgingstehuis en was hij zijn verstand al helemaal kwijt. Dat blijf ik eeuwig zonde vinden, want hij hield van kinderen. Hij had erg kunnen genieten van hoe onze kinderen zijn, maar dat is er nooit van gekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.