Dries Roelvink zijn jaar kan al een tijdje niet meer stuk. Hij lanceerde voor het eerst een wijnwinkel en genoot dit jaar volop van zijn kleinzoon Dean. Van het jongetje zijn nog maar weinig foto’s op sociale media verschenen en dat vindt Dries wel jammer. Hij vindt zijn kleinzoon ongelooflijk schattig.

“Maar Dave heeft tegen me gezegd: ‘Pa, ik wil niet dezelfde fout maken als jij. Toen ik heel klein was, stond ik al in alle bladen en kwam ik voorbij in tv-programma’s, dus ik ontkwam er niet aan om een BN’er te worden. Ik wil mijn kinderen zelf laten kiezen of ze bekend willen worden”, zegt Dries in Weekend.

Een keuze waar Dries veel respect voor heeft. Al zou hij het leuke snoetje van Dean het liefst van al overal willen tonen.

Dries voelt zichzelf een betere grootvader dan vader en maakt meer tijd voor zijn kleinzoon. Ten tijde van zijn zonen was hij vooral heel erg met zijn carrière bezig.

“Ik was altijd op pad, waardoor hun moeder Lucienne 80% van de opvoeding op zich moest nemen. Dave woont nu 500 meter van me vandaan en ik betrap mezelf erop dat we vaak even langsgaan om met Dean te knuffelen of om zijn eerste stapjes te bewonderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl