Wanneer je een achternaam leest als Borsato, dan kan je niet anders denken dan aan Marco Borsato. Dat beseffen de kinderen van Marco, Jada en Luca, ook. Natuurlijk hebben ook zij het afgelopen jaar te maken gekregen met alle negativiteit die rond hun vader is verschenen. Maar er waren ook mooie momenten.

Zo is Jada Borsato al 8 jaar gelukkig samen met haar vriend en heeft ook mama Leontine Ruiters de liefde gevonden.

“Ik vind mama haar nieuwe vriend, John Huiberts, leuk. Ik mag hem heel erg. Het is echt een ontzettend lieve man en ik gun het ze allebei van harte. Ze verdienen elkaar”, zegt Jada in Weekend.

Jada is blij dat haar moeder opnieuw de liefde heeft gevonden en dat ze terug straalt. Dat is immers wat elk kind van gescheiden ouders wil.

“Of het nu met of zonder elkaar is, dat maakt niet uit. Je wilt zo graag je ouders gelukkig zien, want hen pijn en verdriet zien hebben is misschien wel het allernaarste wat er is. Ze hebben jou je hele leven verzorgd en hun best gedaan om jou gelukkig te maken, dus als je het iemand gunt om gelukkig te zijn, zijn het wel je ouders. En om mijn moeder weer gelukkig te zien, maakt me echt hartstikke blij, absoluut.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl