Het is even wennen voor Tamara Tol want haar drie zonen zijn verliefd. Sinds kort lopen er nu bij Tamara thuis ook af en toe drie dames rond die het hart van haar zonen hebben gewonnen.

“Jongens zijn toch wel heel anders dan meiden als het gaat over verliefd zijn. Mijn jongste zoon is net zeventien en zijn vriendinnetje slaapt ook al bij ons. Ik was niet zo jong”, begint Tamara in Party.

Maar wat ze haar zonen van 21 gunt, wil ze ook haar jongste zoon gunnen. En zelf vindt hij het ook vanzelfsprekend dat wat zij mogen, hij ook mag.

“Ik ben ook niet zo’n strenge moeder. Ja, als het erop aankomt natuurlijk wel, maar vooralsnog gaat alles heel erg goed.”

Hopelijk doen de zonen van Tamara en haar man Sander het evengoed als hen, want zij zijn al 25 jaar samen waarvan 23 jaar getrouwd. “Als ik een tip mag geven dan zeg ik: laat elkaar vrij. Tot op zekere hoogte natuurlijk. Ook niet constant klagen en te lastig en te moeilijk zijn. Wel respect hebben voor elkaar en veel praten. Het belangrijkste is wel dat je bij elkaar moet passen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.