Marco Borsato wordt niet vervolgd voor grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice of Holland’. Dat is positief nieuws voor Marco, maar ook voor zijn kinderen Jada Borsato en Luca Borsato. En daar is Jada toch erg blij om.

“Dat is heel fijn natuurlijk en een stap in de goede richting. Laten we hopen dat het zo blijft en dat het positieve nieuws blijft komen. We hopen dat het universum dat voor ons aantrekt. Maar het is afwachten. Ik was heel erg opgelucht en blij. Omdat ik dacht: gerechtigheid, eindelijk! Zo voelt het. En ook eindelijk het gevoel van dat er iets terecht gebeurt, heel fijn”, zegt Jada in Weekend.

Toch moet Jada ook vertellen dat haar vader zich nog altijd niet echt zoveel beter voelt. Dat zal pas komen wanneer alles achter de rug is.

“Ik merk aan hem dat hij tot die tijd niet zal rusten. Dus laten we vooral hopen dat de zaak die nu nog loopt voorspoedig afgesloten wordt. Duimen dat de waarheid wint, zou ik zeggen.”

Het duurt allemaal heel erg lang en dat maakt het ook allemaal heel erg lastig. Marco en de kinderen hebben op die manier heel erg het gevoel dat ze ter plekke blijven trappelen. “Je kan precies niet doorgaan, want er hangt narigheid in de lucht. Ik wil dat alles achter de rug is. Op een gegeven moment had ik het zo gehad met die ellende.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.