Jaap Reesema en Kim Kötter hebben samen drie zonen: Muck, Youp en Ted. Met de drie jongens in huis is het altijd een drukte van jewelste. Maar daar houdt Jaap wel van.

“Soms is het hier een gekkenhuis, maar ik vind het vooral heel gezellig. Kim en ik mogen van geluk spreken dat we drie lieve en makkelijke jongens hebben. Ook al vliegen ze elkaar soms in de haren en vragen ze veel energie en aandacht”, lacht Jaap in Story.

De zanger is niet alleen populair in Nederland, maar moet ook vaak in Vlaanderen optreden. Daardoor is hij heel vaak onder de baan en is hij niet altijd even vaak thuis.

“Maar ik vind mezelf geen afwezige vader. Ik doe maximaal twee shows per week. Niet alleen voor mijn stem, ik wil ook gewoon voldoende tijd doorbrengen met mijn gezin. Elke ochtend breng ik ze naar school. In het weekend ben ik soms wel weg, maar ik durf tegen veel dingen ‘nee’ te zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.