‘Make Up Your Mind’ zorgde vrijdagavond in België voor heel wat reacties op de sociale media. Mensen gokten erop los. Wie zat er achter de 5 van make-up voorziene dragqueens? Eigenlijk zes, want op het einde dook nog een mystery guest op en dat was niemand minder dan voetbalanalist Jan Mulder.

De Nederlander doet wel vaker wat voor VTM, maar toen hij de vraag kreeg om als dragqueen in een programma op te duiken bedankte hij. Maar na drie weken kreeg hij opnieuw telefoon en draaide hij 180 graden en daar had Mulder een goede reden voor. 

Ik wilde eerst niet meedoen, want dit is natuurlijk niks voor mij. Maar toen belden ze na drie weken terug en in die tijd had ik vreselijke artikelen gelezen over bespugen en beschimpen van de drag queens in Nederland. Ik las die kranten en vond het zo erg, om nog maar te zwijgen van hoe die mensen behandeld worden in Amerika of Italië. Ik vind het eigenlijk een vrolijke kunst. Zelfs ik ben al een soort Picasso-hoofd, na drie uur schmink. Maar behalve dat wil ik solidair zijn. Eén keer in mijn leven stel ik een daad. Leve de drag queens!”, besloot Jan Mulder op VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl