André Hazes heeft een nieuw nummer uit. Het nummer kreeg de titel: ‘Ruzie met de buren’ en het is nog maar de vraag of het nummer goed zal onthaald worden door zijn nieuwe buren naast wie hij sinds een tijdje woont.

Als we omstaanders mogen geloven is André niet bepaald goed ontvangen door de buurt waar hij nu woont en dat vooral door de reputatie die hij de voorbije jaren heeft gekregen.

“Hij is zich niet eens komen voorstellen toen hij het huis kocht”, vertelt één van de buren aan Party geïrriteerd.

Maar er is nog meer opgevallen aan het nummer. Edwin van Hoevelaak, die mee heeft geschreven aan het nummer ‘Leef’ merkt op dat het nummer nog niet meteen een groot succes is geworden.

“De nieuwe liedjes van André zijn op dit moment nog niet zo heel erg in trek. Vooralsnog valt het nieuwe repertoire niet zo in de smaak bij de fans. Ik heb vluchtig iets van de nieuwe single gehoord, en het is niet meer de stijl die wij maakten. “

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.