Jaap Reesema en zijn vrouw Kim Kötter zijn een powerkoppel in Nederland. Ze werken allebei hard in de showbizz en runnen ook nog eens een huishouden met drie jonge kinderen. De zanger ziet het als een voordeel dat zijn vrouw weet hoe het wereldje in elkaar zit.

“Ik zou dat zelfs het geheim van onze relatie durven noemen. Kim begrijpt heel goed wat mijn job inhoudt en ik hoef nooit uit te leggen waarom ik ’s avonds pas laat weer thuis ben. Omgekeerd is dat ook zo. We hebben geen regelmaat in ons leven, maar we wisselen elkaar goed af”, legt Jaap uit in Story.

Maar gelukkig hebben ze ook een goede oppas waarvan ze heel veel hulp krijgen. Maar het koppel waakt er ook over dat ze niet langs elkaar heen gaan leven.

“Grote stormen hebben we de afgelopen tien jaar ook niet meegemaakt. We zijn een heel stabiel en relaxed koppel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.