Meer dan tien jaar geleden nam Aad Dobbe deel aan ‘Boer Zoekt Vrouw’ waarin hij op zoek ging naar een geschikte partner. Ondertussen is hij tien jaar samen met Ingrid en wordt hij volgend jaar zestig.

Dat doet hem wel eens nadenken over zijn werk als bloemkweker. Want er zijn nog wel wat zaken die hij graag wil doen.

“Ik vind het leuk om een paar keer per jaar te gaan vissen, maar om dat nou elke week te doen of de fiets te pakken, dat is niets voor mij. Het vak van bloemkweker is iets wat mij mijn hele leven geboeid heeft. Ik heb het altijd leuk gevonden, dus daarom wil ik het in afgeslankte vorm best nog een poosje volhouden”, vertelt hij in Party.

Zestig worden is voor veel mensen een mijlpaal, maar Aad verklapt niet of hij een groot feest zal geven of niet.

“Ik verklap niks. Maar alles waar je bij kan stilstaan, moet je niet overslaan. Negen jaar geleden hebben Ingrid en ik samen onze 99e verjaardag gevierd. Ik werd vijftig en Ingrid 49.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.