Hij denkt van wel

Goed nieuws voor Leontine Borsato. Als we paragnost Thomas Woolthuis mogen geloven wordt zij dit jaar nog terug verliefd op een nieuwe man.

“Leontine is niet wanhopig op zoek en ze zit ook niet op allerlei datingapps. Zij komt toevallig iemand tegen. Ik heb het idee dat dit in het laatste kwartaal van dit jaar gebeurt. Om specifiek te zijn, Leontine komt rond de jaarwisseling weer iemand tegen op wie ze verliefd wordt”, zegt de paragnost in Party.

Eerder voorspelde Thomas al dat Leontine en Marco Borsato terug bij elkaar zouden komen, en van die voorspelling lijkt hij ook niet af te stappen. De vraag is alleen in welke vorm dat zal gebeuren.

“Ze hebben natuurlijk ook kinderen samen. Helemaal uit elkaars leven zullen ze daarom niet gaan. Als een van de kinderen jarig is, zullen Leontine en Marco bij elkaar komen. Ze zullen nooit helemaal uit elkaar gaan. En ja, het klopt dat ik een periode gezien heb dat Marco en Leontine opnieuw gaan trouwen, maar ik durf dat nu niet meer zo stellig te zeggen”, vertelt hij in Party.

Medium Marion Berndsen wist te voorspellen dat Willem-Alexander binnen dit en 4 jaar opa wordt. Maar wat denkt Thomas daarvan? “Het staat buiten kijf dat hij opa gaat worden en Amalia moeder. Je hoeft daar niet helderziend voor te zijn. De tijdspanne is voor deze voorspelling alleen een beetje moeilijk. Maar ik heb het idee dat het toch wel wat langer zal duren dan 4 jaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl