Marco Bakker en Wilelke van Ammelrooy zijn een mooi voorbeeld van ‘tot de dood ons scheidt’. De twee zijn al heel wat jaren samen en zullen hopelijk nog vele jaren samen kunnen blijven.

Toch maakt Marco zich soms wel wat zorgen over zijn vrouw. Willeke wordt over anderhalve maand 79 en hij maakt zich zorgen over haar kwetsbaarheid.

“Ik wil haar helpen een zo comfortabel mogelijk leven te hebben en dat gaat prima. Ze wil bijvoorbeeld niet meer ’s nachts autorijden. Maar ze doet nog veel zelf, zoals koken. Toch geeft die nieuwe hartklep zorgen. Je weet niet hoelang dat nog goed blijft. Alleen, daar leef ik niet iedere dag naar”, zegt Marco in Weekend.

Willeke en Marco doen nog steeds heel veel leuke dingen samen en denken niet te veel na over haar kwetsbaarheid. Al houdt Marco haar wel in de gaten.

“Ze heeft nu een aantal onderzoeken achter de rug en ze gaan verder onderzoeken of ze de situatie nog iets kunnen verbeteren. Ze heeft een beetje last van kortademigheid en voelt zich eerder moe. Door haar hart te resetten, is daar wat aan te doen. Dan krijgt ze waarschijnlijk veel meer energie en zal ze zich beter voelen. Dus dat moeten we overwegen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl