Helaas geen huwelijk meer voor Gordon. Zijn relatie met Gavin is alweer voorbij en Gordon zit in zak en as.

En dat is volgens velen amper te begrijpen. Gordon heeft de voorbije jaren heel wat partners gehad, en allemaal heel vaak van korte duur. Je kan het liefdesleven van Gordon gerust omschrijven als een gigantische puinhoop.

Aan het begin van zijn carrière had Gordon een relatie met Patrick. Nog steeds omschrijft hij die relatie als de mooiste periode uit zijn leven. De twee zijn ook nog altijd goed met elkaar bevriend.

Enkele jaren later verscheen golfleraar Adriaan ten tonele. Voor hem ging Gordon op één knie, maar Adriaan verliet hem uiteindelijk voor een vrouw.

En dat zou niet de laatste keer zijn dat Gordon werd gedumpt voor een vrouw. Ook Adriaans opvolger Jacob verliet de zanger voor een vrouw.

In 2006 maakte Gordon bekend dat hij samen was met Bartho Boer. Alweer de liefde van zijn leven, maar alweer bleef de relatie niet duren. De liefde duurde amper een half jaar.

2 jaar later verloor Gordon zijn hart aan Sander. Opnieuw leek Gordon te beweren dat hij de liefde van zijn leven had gevonden. Net als alle andere partners was Sander jonger dan Gordon en dat deed Gordon besluiten geen jongere mannen meer te kiezen.

Makkelijk gezegd dan gedaan, want de volgende in de rij was opnieuw een pak jonger, maar liefst negentien jaar jonger. Dat was Raoul. De twee hadden zo’n twee jaar een knipperlichtrelatie.

Vlak voor Gordon te zien was in ‘Gordon gaat trouwen’, passeerde Chiel nog de revue. Tijdens het programma zou Gordon uiteindelijk in het huwelijksbootje stappen. Overblijvers waren Rogier en Manuel. Maar Gordon kreeg koudwatervrees en trouwde uiteindelijk niet.

Toen kwam de niet onknappe Kevin ten tonele. Maar u raadt het al, ook deze relatie bleef niet duren. Kevin eiste zelfs een contactverbod omdat hij zich gestalkt voelde door Gordon.

Na al die liefdesbreuken zo je denken dat Gordon zijn lesje wel had geleerd. Maar helaas, hij werd verliefd op de dertig jaar jongere Jeffrey. Hoe dat is geëindigd, hoeven we u vast niet meer te vertellen.

Tenslotte kwam Gavin, maar ook dat hoofdstuk is ondertussen volledig afgesloten. We zijn in elk geval al benieuwd wie de volgende in het rijtje zal worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.